Župni oglasi Dvadeset osma nedjelja kroz godinu - 15. listopada 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je dvadeset deveta nedjelja kroz godinu. to je ujedno i misijska nedjelja. Vaši prilozi idu za pomoć misijama i njihovom misijskom djelovanju. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
  3. Vjeronauk za ovogodišnje prvopričesnike je sutra u 9.00 sati i popodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili popodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, moliti krunicu prije večernje svete misu, i to prema rasporedu koji imate u župnom listu te na oglasnoj ploči ispred crkve.
  4. Sutra, 16. listopada 2023. godine u 12.00 sati, je sveta misa u našoj Katedrali za početak nove akademske godine. Molimo za naše mlade da uz intelektualni rast rastu i u evanđeoskom duhu.
  5. Naša susjedna župa sv. Luke – Ilići slavi u srijedu svoga zaštitnika. Misa je u 18 sati.
  6. Biskupijski pokret mladih Mi ViDiMo poziva u četvrtak 19. listopada 2023. godine u 20 sati na tribinu za mlade, koju će imati naš biskup Petar Palić. Mladi, dobro došli.
  7. HKZ Troplet organizira molitveni pohod na Bobovac za učenike od 7.do 9. razreda. Za one koji su se prijavili polazak je ispred stadiona Zrinski 21.listopada u 6.00 sati.
  8. U subotu, 21. listopada 2023, u 11 sati, je đakonsko ređenje u našoj katedrali. Molimo za ovogodišnje ređenike.
  9. Crkveni brak žele sklopiti:
    Nikola Zovko, sin Ivana Zovke i Silvane r. Arapović i Karla Gardavski kći Hrvoja i Jadranke r. Ćorić.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima, dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  10. Mješoviti župni zbor „Benedikt“ poziva sve zainteresirane da se pridruže našoj pjevačkoj obitelji! Zbor slavi Gospodina nedjeljom na pučkoj misi, a pridružiti im se možete na probi petkom u 19.00 sati u župnim prostorijama pored crkve. Dobrodošli!
  11. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati proba za ministrante.
  12. Od tiska imate: Glas koncila, Crkva na kamenu, Naša ognjišta, Mak, Svjetlo riječi i Župni list.
  13. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 3 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.

 

Natrag