Župni oglasi Dvadeset četvrta nedjelja kroz godinu - 11. rujna 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESET PETA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11 i 18.00 sati.
  2. Dragi vjernici, kao što već znate postojeće postrojenje za klimatizaciju i grijanje je pokvareno i unatoč svim naporima ne može se više popraviti. Imamo ponudu od 85.000,00 KM i od 75.000,00 KM za nove dizalice topline, te od 28.500,00 KM za reparaciju polovne dizalice topline na koju ne bismo imali nikakve garancije. Prve opcije zahtijevaju i promjene u samoj bušotini što nam nije baš prihvatljivo jer to dodatno poskupljuje radove desetak tisuća maraka zbog nove pumpe koja bi trebala ispuniti tražene parametre kubikaže po satu rada pumpe. Moramo odlučiti što nam je činiti jer ukoliko se odlučimo za nove dizalice topline one se čekaju dva do tri mjeseca. U kontaktu smo sa strukom pa odlučimo najbolje a kupnja nije jeftina.
  3. U srijedu u našoj župi na svetkovinu Uzvišenja sv. Križa biti će Euharistijsko klanjanje za mir u Ukrajini. U Katedrali će te večeri naš biskup Petar imati euharistijsko klanjanje.
  4. U subotu 17. rujna, u 10.00 sati, u našoj župi bit će ispovijed za svu djecu i mlade. Pozivamo ih sve da dođu na ispovijed te čista srca krenu u novu školsku godinu a nakon ispovijedi ministranski sastanak.
  5. U sljedeću nedjelju 18. rujna započinjemo trodnevnicu našem nebeskom zaštitniku sv. Mateju. Večernju svetu misu u 18 sati i imati će don Drago Ćurković, župnik župe Bezgrješnog začeća BDM Jablanica i profesor na fakultetu.
  6. Dragi vjernici, lani smo se za svetkovinu sv. Mateja lijepo družili u našoj kripti ispod crkve te vas i ove godine pozivamo na čašicu razgovora i druženje. Neka to bude i dio našeg župnog zajedništva. Ukoliko netko želi nešto donijeti to može učiniti do 16.00 sati istoga dana u župnom uredu. Dobro došli!
  7. Dragi mladi, u župnom uredu imate prijavnice za župni vjeronauk koje možete uzeti te iste popunjene vratiti. Sa župnim vjeronaukom krećemo kao i dosadašnjih godina nakon svetkovine sv. Mateja, a točni termini bit će na vrijeme objavljeni.
  8. U dnu crkve imate novi broj župnoga lista.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje.

 

Natrag