Župni oglasi Druga nedjelja Došašća - 4. prosinca 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je TREĆA DOŠAŠĆA ili NEDJELJA CARITASA. Svete mise su prema redovitom rasporedu. Napominjemo za akciju pravljenja kolača na koju ste se lani lijepo odazvali. Naime, žene i ostali koji prave slastice u subotu do 14 sati donijeti do župnog ureda. Naši će volonteri slastice složiti i ponuditi za kupnju nakon nedjeljnih misa. Prilozi za Caritas.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je sutra u 9.00 i 9.30 i popodne u 15.00 i 15.30, a krizmanika u 10.00 sati i popodne u 16.00 sati; Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
  4. U srijedu je u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače prikazivanje filma „Proslavimo blagdane u miru“. Termini filma su u 17.30 i u 20 sati. Tko može neka pođe.
  5. U srijedu 7. prosinca u 19.00 sati, bit će druženje uz film i pjesmu za djecu prvog, drugog i trećeg razreda osnovne škole.
  6. Kroz sljedeći tjedan pohoditi ćemo stare i nemoćne za Božićnu ispovijed. Naš popis je izbrisan nakon ažuriranja pa vas molimo da prijavite svoje stare za ispovijed. Svakako ćemo vas prije dolaska kontaktirati i najaviti se da ne čekate previše.
  7. Marljive majke, mladići i djevojke su prošlih dana pravili adventske vijence koje možete kupiti nakon svetih misa. Mladi su pripremili i žito za sijanje pa i njega možete uzeti. Prilozi od prodaje idu za kupnju hrane siromašnima. Hvala vam.
  8. U četvrtak, 8. prosinca duhovni pokret mladih Mi ViDiMo organizira tribinu na kojoj će gost predavač biti don Mile Vidić. Tema je: Tko nam želi ukrasti Božić. Mladi Dobro došli!
  9. Biskupijski Caritas Mostar organizira već tradicionalnu akciju Paket ljubavi koja je namijenjena korisnicama kućne njege. Caritasov mobilni tim obilazi preko tri stotine korisnika i svakodnevno im pomaže u hrani, lijekovima, higijeni, medicinskim pomagalima i ostalom uslugama kako bi im olakšali životne nedaće. Kao i prijašnjih godina možete pomoći u hrani ili novčano u našem župnom uredu. U ime svih korisnika svima hvala.
  10. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministranti. Potičemo Vas djeco da se uključite u župne aktivnosti.
  11. Od tiska imate; Župni list.
  12. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje.
  13. U prošlom tjednu u našoj župi preminula je Ljerka Pranjić. Sprovod danas na Maslinama. Pomolimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag