Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 7. kolovoza 2022.

 1. Sljedeća nedjelja je DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati. 
 2. Ukoliko netko od starih i bolesnih želi ispovijed povodom svetkovine Uznesenja BDM – Velike Gospe, neka se do srijede prijave u župni ured te ćemo ih do kraja tjedna obići.
 3. Na dnu crkve imate novi broj Crkve na kamenu i župnog lista.
 4. Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. prijave primamo do 18. kolovoza pa se nastojte prijaviti na vrijeme.
 5. Jučer je u Katedrali Marije Majke Crkve započela devetnica povodom svetkovine Uznesenja BDM. Pobožnost devetnice i svete Mise slavit će se na trgu ispred Katedrale svake večeri s početkom u 20.00 sati.
 6. Crkveni brak žele sklopiti:
  - Davor Matijević, sin Blage i Anice r. Romić iz naše župe i Zrinka Tadijanić, kći Tomislava i Ankice r. Antunović iz župe sv. Tome Mostar.
  - Dario Andačić, sin Franje i Ljubice r. Sulić iz naše župe i Janja Brekalo, kći Slavka i Danijele Marije r. Catoiu iz Zagreba.
  - Zdenko Kolobarić, sin Zdenka i Renate r. Martinović iz župe Široki Brijeg i Žana Talić, kći Miroljuba i Zdenke r. Čuljak iz naše župe.
  - Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
 7. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje.

 

Natrag