Župni oglasi Deveta nedjelja kroz godinu - 29. svibnja, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je 10. kroz god. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. 
  3. U četvrtak navečer u 19.30 sati ovdje u crkvi je ispovijed za sve naše krizmanike, njihove kumove i roditelje. Potičemo sve članove obitelji naših krizmanika da dođu na svetu ispovijed i tako obiteljski sudjeluju u ovim sakramentima. 
  4. U petak navečer  u 19.30 je generalna za ovogodišnje krizmanike. Neka obavezno svi dođu. 
  5. U subotu je u našoj župi podjeljivanje sakramenta svete Potvrde ovogodišnjim kandidatima. Svečana sveta misa koju će predvoditi naš biskup Ratko bit će ovdje u crkvi poslijepodne u 16.00 sati. Molimo sve krizmanike da toga dana dođu najkasnije do 15.15. sati. Preporučujemo sve naše krizmanike u vaše molitve… 
  6. Vjeronauk je ovim tjednom završio za ovu školsku godinu, a župne aktivnosti nastavljamo po dosadašnjem rasporedu. 
  7. Za održavanje crkve: Ob. Slišković 100 KM, Tomislav Čarapina 100, Ivana Stipanović 50, Cvitan Golemac 100, ob. Jure Groznica 100 i Mario Planinić 35 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Spužević sin Ratomira i Jagode r. Leko iz naše župe i djevojka Klementina Drinovac kći Vlade i Lenke r. Pranjić također iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Krešo Zadro sin Zvonimira i File r. Krešić iz župe sv. Marka i djevojka Slavica Crnjac kći Ivice i Mire r. Kovač iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Zoran Puce sin Josipa i Nele r. Jerkić iz naše župe i djevojka Martina Prce kći Marka i Snježane r. Vlainić iz župe sv. Petra i Pavla.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag