Župni oglasi Deseta nedjelja kroz godinu - 9. lipnja 2024.

  1. Sljedeća nedjelja je jedanaesta kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu. Sljedeće nedjelje na misi u 9:30 je zahvala za prošlu školsku godinu pa neka djeca dođu na svetu misu.
  2. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  3. U subotu nemamo uobičajene probe ali će se djeca u sklopu Oratorija dogovoriti oko zaduženja za nedjelju.
  4. Oratorij će biti ove subotu, 15. lipnja s početkom u 9.00 sati. Djeca su popunila prijavnice a volonteri se još mogu prijaviti za pomoć.
  5. Više od godinu dana s raznim umjetnicima smo promišljali o uređenju oltarišta. O svemu smo vam ranije govorili i umjetničke ideje predstavili. Prikupljamo sredstva za uređenje oltarišta. Radovi bi trebali započeti u rujnu mjesecu. Hvala Vam na žrtvi i odricanju i neka bude Bogu na slavu.
  6. Danas su izbori za EU Parlament. O svemu možete pročitati na mrežnoj stranici župe.
  7. Hvala vam na odazivu na koncert Vjerujem. Lijepo je bilo biti dio radosne i raspjevane atmosfere koju ste vi dragi župljani uz ostale slušatelje učinili posebnom. Hvala Udruzi „ Otac“. Neka Bog blagoslovi humano dijelo.
  8. Od tiska imate: Glas koncila, Crkvu na kamenu, Naša ognjišta, Radosnu vijest, Svjetlo riječi i Župni list.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni uredu.
  10. Nakon mise po najavi možete svratiti u naš župni caffe Sidro. Caffe ima simboličan naziv „Sidro“ pa bi bilo pohvalno da se i mi u našoj župi usidrimo i družimo. Neka druženje bude Bogu na slavu i bez teških tema. Dobro došli.

 

Natrag