Župni oglasi Cvijetnica - 29. ožujka 2015.

 1. Slijedeća nedjelja je Uskrs – nedjelja uskrsnuća Gospodnjega. Svete mise su redovito u 08.00, 9.30 i 11.00 sati. Poslijepodne na Uskrs nema svete mise. 
 2. Sutra, u ponedjeljak je ovdje u nas u crkvi uskrsna ispovijed za sve župljane. Termini su: ujutro u 09.00 sati, poslijepodne u 16.00 i 19.00 sati. Mise su nakon ispovijedi u sva tri sutrašnja termina. Pozivamo vas sve da dođete i u svetoj ispovijedi učinite konačnu pripravu za Uskrsne dane. Ukoliko se ne uspijete ispovjediti sutra ovdje u crkvi učinite to u utorak u župi svetog Ivana ili u srijedu u Katedrali gdje mi svi svećenici ispovijedamo. 
 3. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati. 
 4. Na Veliki četvrtak Misa večere Gospodnje je u 18.00 sati.
  Na Veliki petak je u 15.00 sati Križni put na Humu, a obredi Velikoga petka su ovdje u crkvi navečer u 19.00 sati.
  Na Veliku subotu misa bdijenja i blagoslov uskrsnoga jela je navečer u 23.00 sata. Također na Veliku subotu će crkva biti otvorena cijeli dan za osobne molitve vjernika… 
 5. Pozivamo sve roditelje prvopričesnika i sve prvopričesnike u četvrtak na večernju svetu misu u 18.00 sati. Ova sveta misa će biti posebno namijenjena za njih.
 6. Ženidbeni navještaj:
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Mihovil Marić sin Stojana i Marine r. Krezić iz naše župe i djevojka Ivana Ljubić kći Veselka i Marine r. Čuljak iz naše župe.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Budimić sin Marinka i Zrinke r. Kožul iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Jelena Kožul kći Joze i Nedjeljke r. Martinović iz naše župe.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Dalibor Franjo Ostojić sin Ante i Ane r. Pintarek iz naše župe i djevojka Martina Smoljan kći Andrije i Ivanke r. Jerković iz župe sv. Ivana Apostola.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Bojan Pujić sin Ivana i Senije r. Martinović iz naše župe i djevojka Vedrana Primorac kći Vjerana i Višnje r. Buljan iz naše župe.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Marić sin Zvonke i Katice r. Golemac iz naše župe i djevojka Ana Glibić kći Marka i Drage r. Bulić iz župe sv. Marka.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
 7. Vjeronauk: 
  Vjeronauk ćemo nastaviti nakon uskrsnih blagdana, a zajednička proba zborova Santos, Angelus i Benedikt je u subotu u 17.00 sati.

Natrag