Župni oglasi Blagdan Svete obitelji - 28. prosinca, 2014.

 1. U četvrtak je svetkovina svete Marije Bogorodice – Nova godina. Svete mise su ovdje u crkvi samo u 11.00 i 18.00 sati. Jutarnjih misa nema.
 2. Slijedeća nedjelja je 2. nedjelja po Božiću. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18. 00 sati.
 3. U župnom uredu možete pretplatiti crkveni tisak za sljedeću godinu te nabaviti kalendare i božićne svijeće i izmiriti svoje godišnje obaveze prema župnom uredu.
 4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Goran Jarak sin Franje i Branke r. Semiz iz naše župe i djevojka Ana Bobaš kći Joze i Ružice r. Radoš iz Katedralne župe.
  Ako netko zna za kakvu zapreku njihovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
 5. Božićni blagoslov obitelji počinjemo sutra u ponedjeljak.
  Raspored:
  Ponedjeljak 29.12. - ulice Rudarska i Kneza Višeslava.
  Utorak 30.12. - Orlac, ulice Druge bojne rudničke i dr. M. Šufflaya;
  Srijeda, 31. 12. - Vukovarska, ulica kralja Tomislava i Dubrovačka
  Petak, 2. 1. - Ulica Blajburških žrtava;
  Subota, 3. 1. – Raštani
  Molimo vas da toga dana nastojite u što većem broju biti kod kuće. Svakoga dana blagoslov počinje ujutro oko 9 sati i traje dok ne posjetimo sve obitelji koje su se prijavile iz te ulice ili naselja. Cjelokupan raspored blagoslova obitelji imate u novom župnom listu i na našoj župnoj web - stranici.
 6. Na svetoj misi u 9,30 blagoslovili smo predškolsku djecu, a nakon blagoslova naši su mladi djeci poklonili mali Božićni poklon…

Natrag