Župni oglasi 7. Uskrsna nedjelja – 01. lipnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je svetkovina Duhova. Svete mise su u 09.00 i 18.00 sati. U 11.00 sati nema svete mise jer je sveta Krizma u Katedrali za naše krizmanike.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. U petak nastavljamo pobožnost klanjanja pred Presvetim nakon večernje svete mise.
  4. Probe zborova ostaju u redovitim terminima.
  5. Večeras nakon večernje svete mise ovdje u crkvi će naši župni zborovi održati koncert marijanskih pjesama. Na kraju Gospina mjeseca svibnja naši Leptiri, Santosi, Angelusi i Benedikti će nam pjesmom na čast Gospi uljepšati večer. Sve vas pozivamo večeras na ovaj koncert.
  6. U subotu, 7. lipnja u 13 sati u našoj župi bit će upriličena sv. Ispovijed za sve naše krizmanike, njihove kumove i roditelje. Pozivamo sve da se dođu ispovjediti te tako dolično i dostojno pristupe sakramentu sv. Potvrde.
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Ćorić sin Milenka i Blagice r. Marić iz naše župe i djevojka Katarina Bošnjak kći Mariofila i Marice r. Čuljak iz župe sv. Luke - Ilići.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Kristijan Ćorić sin Ivana i Ivanke r. Brkić iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Ivana Crnjac kći Radoslava i Nade r. Soldo iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. U prošlom tjednu u našoj župi je preminuo Ivan Tadić. Pomolimo se za pokoj njegove duše…..

Natrag