Župni oglasi 5. korizmena - 22. ožujka 2015.

  1. Slijedeća nedjelja je Cvjetnica – nedjelja muke Gospodnje. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati. Prije svih svetih misa će biti blagoslov maslinovih grančica u spomen Kristova svečanog ulaska u Jeruzalem.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante na večernjoj sv. misi u 18.00 sati. 
  3. Svakog korizmenog petka u 17.30 je ovdje u crkvi pobožnost Križnoga puta, a svake subote nakon večernje svete mise pjevanje Gospina plača. 
  4. Uskrsna ispovijed za osmoškolce i srednjoškolce je u iduću subotu u 10 sati, a za sve ostale u drugi ponedjeljak nakon Cvjetnice 30 ožujka u 9, 16 i 19 sati. Budući da nema vjeronauka u subotu pozivamo sve onovnoškolce i srednjoškolce da dođu na svetu ispovijed. 
  5. Vjeronauk ćemo nastaviti nakon uskrsnih blagdana. Župne aktivnosti (probe zborova) ćemo nastaviti prema dosadašnjem rasporedu. 
  6. Župnik Jablanice i Drežnice don Ivan Zovko poziva sve koji mogu da dođu u petak u 17.00 sati na mučenički Križni put u Grabovicu. 
  7. Pozivamo da se prijavite na obiteljsko hodočašće na Drugi nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati u Trsatu kod Rijeke 19. travnja ove godine. Prijaviti se može samo do 1. travnja. 
  8. Preporučujemo u slijedeći petak dokumentarni film „ Uzdol 41“ u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača navečer u 20 sati. Ulaznice su besplatne a možete ih preuzeti u našem župnom uredu.

Natrag