Župni oglasi 5. korizmena – 06. travnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je Cvjetnica – nedjelja muke Gospodnje. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati i prije svih svetih misa će biti blagoslov maslinovih grančica u spomen Kristova svečanog ulaska u Jeruzalem.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. U četvrtak je ispovijed starih i nemoćnih u župi. Ispovijedat ćemo ih prije podne u terminu od 09.00 sati do 13.00 sati. Obavijestite ih da budu pripravni na svete sakramente.
  4. Svakog korizmenog petka u 17.30 je pobožnost Križnoga puta.
  5. Uskrsna ispovijed za djecu i mlade je u iduću subotu u 10 sati a za sve ostale u drugi ponedjeljak u 9, 17 i 19 sati. Budući da nema vjeronauka u subotu pozivamo svu djecu i srednjoškolce da dođu na svetu ispovijed.
  6. Vjeronauk ćemo nastaviti nakon uskrsnih blagdana. Župne aktivnosti (probe zborova) ćemo nastaviti prema dosadašnjem rasporedu.
  7. Ponovo molimo i pozivamo momke, odrasle ljude da se prijave za nošenje križa za križni put na Humu. Za svaku postaju nam je potrebno 6 ljudi. Prijaviti se možete u župni ured najkasnije do slijedeće nedjelje.
  8. (samo za devetku…) Udruga Novi Pogled koja se brine za potrebe oboljelih i liječenih žena od raka dojke i drugih malignih oboljenja izlažu danas ispred naše crkve svoje uskrsne radove sa kreativne radionice Sredstva koja prikupeod prodaje svojih radova su namijenjena uvijek za kupovinu materijala, i nastavak rada kreativnih radionica. Preporučujemo svima da kupnjom njihovih rukotvorina u Korizmi učine jedno dobro djelo.

Natrag