Župni oglasi 4. kroz godinu - 1. veljače, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja je 5. nedjelja kroz god. Svete mise su u 08.00, 09.30, 11.00 i 18. 00 sati.
  2. Sutra je blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnica. Na jutarnjoj i večernjoj misi će biti blagoslov svijeća. Svijeće možete nabaviti u župnom uredu.
  3. U utorak je spomendan sv. Blaža biskupa i mučenika. Na jutarnjoj i večernjoj misi ćemo imati obred grličanja.
  4. Ovaj tjedan nastavljamo s redovnim župnim vjeronaukom i ostalim aktivnostima po dosadašnjem rasporedu.
  5. U slijedeću nedjelju na jutarnjoj sv. Misi u 09.30 sati ćemo predstaviti naše ovogodišnje kandidate za prvu sv. Ispovijed i Pričest. Molimo i pozivamo da svi dođu i u subotu na vjeronauk i u nedjelju na misu u 09.30.
  6. Na blagdan Bogojavljenja u našoj župi se na poseban način obilježio i Dan Djela svetog Djetinjstva. Vjeroučenici I., II., i III. razreda, uz vodstvo i pomoć svoje vjeroučiteljice Klaudije, radosno su prihvatili akciju Djeca pomažu djeci. Na početku došašća su u svoje male misijske kutijice počeli skupljati male novčane priloge za djecu u misijama i svakodnevno moliti za njih jednu Zdravo Marijo. Tako su naši maleni skupili za siromašnu i gladnu djecu 2.560 KM i novac poslali Misijskoj središnjici u Sarajevo.
  7. Tečaj njemačkog jezika u našoj župi započinje sutra. Sastanak je sutra u 18.30 sati.
  8. Za održavanje crkve darovali su: Ranko Gavran 100 KM, od krštenja Leona Sopte 100, Stjepan Lovrić 50, ob. pok. Radovana Šaravanje 200, od krštenja Rite-Ive Galić 100, od krštenja Ivana Prce 100 KM.  Iskrena hvala svim darovateljima…
  9. U prošlom tjednu u našoj župi su preminule Jelka Krtić i Luca Lovrić. Molimo za pokoj njihovih duša…

Natrag