Župni oglasi 29. kroz godinu - 19. listopada 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 30. kroz god. Svete mise su redovito u 8.00 sati rana misa, u 9.30 dječja misa,  pučka misa za narod u 11.00 sati i večernja misa za mlade u 18.00 sati.
  2. Raspored misa na grobljima o blagdanu Svih svetih i Dušnog dana u našoj župi i svim župama u gradu Mostaru kao i u župi Drežnica imate na našoj župnoj web stranici i u novom župnom listu… 
  3. Župne aktivnosti i vjeronauk ovoga tjedna su u redovitom rasporedu. 
  4. Prijave za tečaj sviranja gitare i klavira su do slijedeće subote 25. listopada. 
  5. U nedjelju, 26. listopada u crkvi sv. Petra i Pavla poslijepodne u 16.00 sati organizira se susret za bračne parove. Detalje možete vidjeti na plakatu na oglasnoj ploči. Preporučujemo svima koji mogu da dođu. 
  6. Također u nedjelju, 26. listopada na svetom misnomslavlju posvetit će se oltar i župna crkva sv.Ilije u Kruševu. Svečanu sv. Misu u 16 satipredvodit će mjesni biskup Ratko Perić.Osim posvete oltara pod svetom misom zaredit će se za đakona bogoslov Josip Čule. Župnik don Ljubo poziva sve koji mogu doći na ovo višestruko slavlje.
  7. Za održavanje crkve darovali su: odkrštenja Lucije Raič 50 KM, Miro Nakić 50, Ilka Čarapina 50, Ranko Gavran 50, Kata Šagolj 100, od krštenja Brigite Aničić 100, od krštenja Mia Drežnjak 50,  od krštenja Lucija Miškić 50, Petar Ćorić 200, Vlado Ćubela 50 i Stana Pandža 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  8. Crkveni brak žele sklopiti mladić Danijel Križanović sin Pere i Ankice r. Šilić iz naše župe i djevojka Ivana Babić kći Dražana i Dijane r. Pršlja iz župe sv. Petra i Pavla.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag