Župni oglasi 23. kroz godinu - 7. rujna, 2014

  1. Slijedeća nedjelja je 24. kroz god. Svete mise su u redovitom rasporedu u 08.00, 09.30 i večernja u 19.00 sati.
  2. Raspored župnih aktivnosti: u subotu u 10 sati je ministrantski sastanak, u 12 sati je proba zbora „Leptiri“, u 16 sati proba zbora „Santos“, u 17 sati zbora „Angelus“. Župni vjeronauk za naše vjeroučenike će započeti u prvu subotu nakon proslave patrona naše župe sv. Mateja. Detaljan raspored ćemo objaviti u slijedećem župnom listu.
  3. Preporučujemo i  pozivamo sve one koji mogu poći prekosutra u utorak 9. rujna u Grabovicu na molitvu i spomen za pobijene Grabovčane. Križni put i Sv. Misa toga dana je u 11 sati koju predvodi generalni vikar naših biskupija don Željko Majić.
  4. Bliži nam se proslava našega patrona i zaštitnika svetoga Mateja. Raspored i sadržaj trodnevnice i samoga blagdana imate u novom župnom listu a i na našoj župnoj web stranici.
  5. I ove godine će u našoj župi biti organiziran tečaj njemačkog i talijanskog jezika. Svi zainteresirani se mogu javiti u župni ured i prijaviti najkasnije do kraja rujna.
  6. Danas nam se na ovim svetim misama predstavlja naš novi župni vikar mr. don Mile Vidić, rodom iz župe Stjepan Krst, a dolazi iz susjedne nam župe Katedrala gdje je do sada bio župni vikar. Don Mili izražavamo svoju iskrenu dobrodošlicu i neka ga Duh Sveti prati u njegovu budućem životu i radu u ovoj našoj župi. 

Natrag