Župni oglasi 19. kroz god – 10. kolovoza, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 20. kroz god. Svete mise su u redovitom rasporedu u 08.00, 09.30 i večernja u 19.00 sati.
  2. U petak je zapovjedni blagdan Uznesenja BDM na nebo - Velika Gospa. Svete mise su u 9.30 i 18.00 sati.
  3. U subotu u 10 sati je ministrantski sastanak. Pozivamo sve ministrante na ponovno okupljanje…
  4. Obavještavamo župljane da se od sad sve župne obavijesti te vijesti iz župe, biskupije i života Crkve uopće mogu pročitati i na novopokrenutoj Internet stranici naše župe www.sveti-matej.com.
  5. Mnogi vjernici su nam do sada sugerirali da nam je razglas u crkvi prilično loš i nerazumljiv. Pokušavali smo ovaj postojeći razglas prilagoditi koliko je moguće ali bez uspjeha. Budući da imamo najljepšu crkvu u Hercegovini, a najlošiji razglas odlučili smo se na nabavku novog razglasa koji bi bio adekvatan našoj crkvi. Naručili smo razglas i već sutra stižu majstori koji će ga postavljati u crkvu u tijeku ovoga tjedna. Cijeli sustav razglasa košta oko 15 000 KM i ovom prigodom pozivamo sve koji mogu pomoći svojim prilogom da što prije otplatimo novi razglas te jasnije i razgovjetnije slušamo Riječ Božju.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivica Raič sin Franje i Vinke r. Čarapina iz naše župe i djevojka Valentina Pehar kći Zdravka i Marije r. Pinjuh također iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Anton Pehar sin Nikole i Vesne r. Petrović iz Katedralne župe i djevojka Željana Pandža kći Zvonke i Anice r. Krtalić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Željko Čuljak sin Zdravka i Mande r. Čuljak iz župe sv. Luke - Ilići i djevojka Ana Lucović kći Vinka i Luce r. Brekalo iz župe sv. Luke - Ilići.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Đani Panić sin Dragog i Anđe r. Grabovac iz naše župe i djevojka Nives Šumanović kći Dominika i Ljube r. Letica iz župe sv. Ivana.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Natrag