Župni oglasi 15. kroz god – 13. srpnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 16. kroz god. Svete mise su u redovitom ljetnom rasporedu u 08.00, 09.30 i večernja u 19.00 sati. Svete mise radnim danom ostaju u istom rasporedu: jutarnja u 7.30 i večernja u 18.00 sati.
  2. Crkveni brak žele sklopiti mladić Danijel Marijanović sin Nikole i Emire r. Šabić iz župeDomaniovići i djevojka Martina Krešić kći Ivice i Stojke r. Puce iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko JosipGlibićsin Anđelka i Angele r. Ljubić iz župesv. Tome i djevojka Ana Marina Bošnjak kći Vlade i Marice r. Šimović iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Josip Sušac sin Maria i Zorica r. Ostojić iz župeMeđugorje i djevojka Ivana Sečan kći Maria i Irene r. Džidić iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  3. Proba zborova Santos, Angelus i Benedikt u subotu u 16 sati.
  4. Za održavanje crkve: Marina Čuljak 100, od krštenja Sare Krešić 200, od krštenja Filipa Ćorića 50, StojaAzinović 30 KM, ob. Mihalj 80 KM.Iskrena hvala svim darovateljima!
  5. U drugu nedjelju 27.srpnja u 11 sati Mladu Misu ovdje u našoj crkvi će proslaviti sin ove župe don Ante Čarapina. Don Ante je zaređen za svećenika 29.6.2014. god. u mostarskoj Katedrali. Pozivamo vas sve koji možete uveličajte svojim prisustvom ovo slavlje don Ante ali i naše župe. Don Ante će podijeliti svojoj rodbini pozivnice za mladomisnički ručak, a svi vi župljani koji želite i na taj način proslaviti sa don Antom njegovo mladomisničko slavlje možete svratiti u župni ured i uzeti pozivnicu. Preporučujemo našeg mladomisnika u vaše molitve da bude dobar i vrijedan svećenik na njivi Gospodnjoj…
  6. (na misi u 9.30) Danas je u Čitluku u 11 sati mlada misa don Tomislava Zubca. Nakon mise župni ured neće raditi jer mi svećenici idemo na mladu misu…

Natrag