Župni oglasi 1. došašća - 30. studenog, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 2. nedjelja Došašća. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Pobožnost misa zornica u Došašću: Sutra ujutro u 06.00 sati u našoj crkvi započinje pobožnost adventskih misa – zornica. Na svakoj misi – zornici će biti prigoda za ispovijed i kratka homilija. 
  3. Vjeronauk i župne aktivnosti u ovom tjednu su prema dosadašnjem rasporedu, osim u petak za sedmaše i osmaše nema župnog vjeronauka.
  4. Božićni blagoslov obitelji: Molimo sve one koji žele blagoslov obitelji da se prijave. Svi oni koji su se lani prijavili ne moraju ponovo, samo oni koji se do sada nisu prijavljivali. Tiskali smo prijavnice, koje možete uzeti na dnu crkve te ih popuniti i dostaviti u župni ured do 4. nedjelje došašća kako bismo mogli napraviti raspored blagoslova te ga objaviti.
  5. Naš Biskupijski Caritas i ove godine organizira adventsku akciju „Paket ljubavi“. Naš dar za potrebne i siromašne ćemo i mi ovdje u župi prikupljati u 3. nedjelju Došašća – nedjelju Caritasa…
  6. Zahvaljujemo našim mladima koji su ovih dana uređivali crkvu i sagradili jaslice za predstojeći božićni ugođaj u našoj župi.
  7. U prošlom tjednu u našoj župi su preminuli Šimun Raič i Dragi Panić. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag