2021

Proslava sv. Mateja, zaštitnika naše župe

Svečano i dostojanstveno župa sv. Mateja apostola i evanđelista u Mostaru proslavila je 21. rujna blagdan svoga nebeskog zaštitnika. Euharistijsko slavlje proslave nebeskoga zaštitnika i obljetnice posvete crkve predvodio je don Krešo Puljić, župnik župe sv. Tome u Mostaru

Opširnije …

Slike sa trodnevnice i proslave sv. Mateja

U nastavku možete pogledati nekoliko slika sa ovogodišnje trodnevne priprave i proslave sv. Mateja.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetpeta nedjelja kroz godinu - 19. rujna 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Danas je ujedno i drugi dan naše trodnevne priprave za proslavu sv. Mateja. Večeras će svetu misu predvoditi don Josip Galić, katedralni župnik, a sutra 20. rujna, na uočnicu sv. Mateja večernju sv. Misu predvodi don Ivan Turudić, župnik župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar.
- U utorak 21. rujna je proslava našeg nebeskog zaštitnika sv. Mateja. Svete mise su ujutro u 8.00 sati i svečana sveta misa u 18.00 sati koju predvodi don Krešo Puljić, župnik župe sv. Tome ap. Mostar.

Opširnije …

Dan Trebinjsko-mrkanske biskupije

Dragi vjernici u prilogu se nalazi dopis našeg biskupa msgr. Petra Palića, o proslavi zaštitnika Trebinjsko-mrkanske biskupije sv. Mihovila Arkanđela.

Opširnije …

Caritas otvara Dom Emaus

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu sa starijom populacijom kroz svoje ustanove i projekte, svjestan rasta broja starijih osoba koji je zbog produženja životnog vijeka vidljiv i na našim prostorima te osluškujući potrebe ove populacije, Caritas Mostar će pripadnicima treće životne dobi uskoro ponuditi mogućnost smještaja u Domu Emaus u Potocima.

Opširnije …