2021

Župni oglasi Trideset treća nedjelja kroz godinu - 14. studenoga 2021.

- Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA KRISTA KRALJA. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja, kao i dugovanja za napravljene grobnice izmire u što kraćem roku. Također primamo prijave za one koji žele rezervirati novu grobnicu u Raštanima.
- Vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo po redovnom rasporedu kojeg imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici. Svi krizmanici trebaju doći u utorak u 20.00 sati na vjeronauk. Želimo potaknuti Vas roditelje da redovno šaljete Vašu djecu na župni vjeronauk.
- U želji organizacije i uključivanja mladih u život župe organiziramo edukaciju za volontere, tj. za krizmanike i srednjoškolce. Mladi više informacija imate u novom broju župnoga lista te na našoj internet stranici. Očekujmo Vaš dolazak u srijedu 17. studenoga u 20.00. Hvala!

Opširnije …

Večer filma za djecu prvog i drugog razreda

U večernjim satima imali smo druženje za naše prvašiće i drugašiće. Umjesto njihova redovitog vjeronauka, gledali su animirani film za djecu pod nazivom sv. Terezija Avilska.

Opširnije …

Srce Ti se moje cijelo predaje

U našoj župi, 11. studenoga 2021., s početkom u 20 sati, započelo je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za mlade. Na duhovno-meditativnoj večeri okupilo se više od tri stotine mladih i studenata kako mostarskih, tako i drugih biskupijskih župa.

Opširnije …

Tropletovi dani kulture

Tropletovi dani kulture – vjera, baština, identitet ulaze u zadnji tjedan i u narednim danima ćemo imati nekoliko zanimljivih događanja. Ljubazno Vas molimo da upoznate vjerni puk s programom događanja uz kratku informaciju o pojedinim događanjima i pozovete na sudjelovanje.

Opširnije …

Susreti prvog i drugog razreda osnovne škole

U petak 12. studenoga u 19.00 sati, bit će zajedničko druženje za svu djecu prvog i drugog razreda osnovne škole. Druženje uz film predviđeno je zbog druženja i upoznavanje djece sa župom.

Opširnije …