Srpanj 2022

Župni oglasi Osamnaesta nedjelja kroz godinu - 31. srpnja 2022

- Sljedeća nedjelja je DEVETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bjelovar 17.9.2022. prijave primamo ovaj tjedan pa se nastojte prijaviti.

Opširnije …

Župni oglasi Sedamnaesta nedjelja kroz godinu - 24. srpnja 2022.

- Sljedeća nedjelja je OSAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Sutra je sv. Jakov apostol a prekosutra sv. Joakim i Ana.
- Potičemo one koji nisu izmire obveze oko održavanja groblja u Raštanima kao i one koji imaju dugovanja za izgrađene grobnice da to učine kako bismo mogli nastaviti daljnju gradnju. Napominjemo da trenutno u groblju nema vode jer je bušotina presušila.

Opširnije …

Župni oglasi Šesnaesta nedjelja kroz godinu - 17. srpnja 2022.

- Sljedeća nedjelja je SEDAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti Radoslav Krešić, sin Dražena i Ružice r. Kordić iz naše župe i Marsela Marinčić, kći Olivera i Anite r. Matić iz naše župe.
Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
- Potičemo one koji nisu izmire obveze oko održavanja groblja u Raštanima kao i one koji imaju dugovanja za izgrađene grobnice da to učine da možemo dalje nastaviti sa izgradnjom. Napominjemo da trenutno u groblju nema vode jer je bušotina presušila.

Opširnije …

Župni oglasi Petnaesta nedjelja kroz godinu - 10. srpnja 2022

- Sljedeća nedjelja je ŠESNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti:
Drago Begić, sin Marcela i Željke r. Šaravanja iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar i Blaženka Pandža, kći Blaške i Mare r. Alilović iz naše župe.
Boris Knezović, sin Zdravka i Verice r. Buhovac iz naše župe i Martina Ćubela, kći Eugena i Mirjane r. Bartel iz župe sv. Luke ev. Ilići.
Marin Jurić, sin Darka i Mladenke r. Marčinko iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar i Anita Pandža kći Slavka i Ljiljane r. Rajič iz naše župe.
Zvonimir Alpeza, sin Slavka i Vesne r. Tolić iz župe sv. Male Terezije – Ledinac i Valentina Pušić kći Žarka i Josipe r. Šušnja iz naše župe.
Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Župni oglasi Četrnaesta nedjelja kroz godinu - 3. srpnja 2022.

- Sljedeća nedjelja je PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati. Pučke Mise u 11 sati kroz ljeto neće biti.
- Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17:30h.
- U novom broju župnog lista imate datume Mladih Misa naših ovogodišnjih mladomisnika. Molimo za njih da ustrajno hode Kristovim putem, a također molimo i za buduća svećenička i redovnička zvanja.

Opširnije …