Ožujak 2022

Župni oglasi Četvrta korizmena nedjelja - 27. ožujka 2022.

- Sljedeća nedjelja je PETA KORIZMENA NEDJELJA. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Zavaljujemo svima vama na vašim prilozima za nedjelju solidarnosti. Prikupljeno je 4.926,00 KM koje biti će podijeljeni najpotrebnijim župama u BiH.
- U novom broju župnoga lista imate raspored uskrsnih ispovijedi u našoj župi te raspored ispovijedi starih i nemoćnih koji počinjemo sutra a ranije se najavimo telefonom da ne cekate.

Opširnije …

Župni oglasi Treća korizmena nedjelja - 20. ožujka 2022.

- Sljedeća nedjelja je ČETVRTA KORIZMENA NEDJELJA. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Zavaljujemo svima vama na vašim prilozima za današnju nedjelju solidarnosti. Svi današnji prilozi biti će podijeljeni najpotrebnijim župama u BiH.
- Sa župnim vjeronaukom nastavljamo po redovnom rasporedu.
- Volonteri srijeda u 20h.

Opširnije …

Treća korizmena nedjelja - Kolekta solidarnosti

Treća korizmena nedjelja na području biskupija BiH se obilježava kao nedjelja solidarnosti te ima za cilj duhovno i materijalno pomoći braći i sestrama u potrebi. Stoga sva milostinja, skupljena na svim svetim Misama toga dana biti će namijenjena fondu solidarnosti, koja će se podijeliti najpotrebnijim župama u BiH. Također u privitku ima službeni dokument.

Opširnije …

Proslava sv. Josipa u Katedrali

U privitku se nalazi službeni dokument o proslavi svetkovine sv. Josipa 19. ožujka u mostarskoj katedrali.

Opširnije …

Župni oglasi Druga korizmena nedjelja - 13. ožujka 2022.

- Sljedeća nedjelja je TREĆA KORIZMENA – NEDJELJA SOLIDARNOSTI. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- U subotu 19. ožujka navečer u 18.00 sati u mostarskoj katedrali bit će sveta misa povodom blagdana sv. Josipa kojeg štujemo kao zaštitnika naše biskupije.
- Sa župnim vjeronaukom nastavljamo po redovnom rasporedu.
- Volonteri srijeda u 20h.

Opširnije …