Studeni 2021

Tropletovi dani kulture

Tropletovi dani kulture – vjera, baština, identitet ulaze u zadnji tjedan i u narednim danima ćemo imati nekoliko zanimljivih događanja. Ljubazno Vas molimo da upoznate vjerni puk s programom događanja uz kratku informaciju o pojedinim događanjima i pozovete na sudjelovanje.

Opširnije …

Susreti prvog i drugog razreda osnovne škole

U petak 12. studenoga u 19.00 sati, bit će zajedničko druženje za svu djecu prvog i drugog razreda osnovne škole. Druženje uz film predviđeno je zbog druženja i upoznavanje djece sa župom.

Opširnije …

Euharistijsko klanjanje

U četvrtak 11. studenoga u 20.00 sati u organizaciji studentskog kapelana i naše župe biti će euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Na poseban način za sve mlade i ostale koji žele doći. Krizmanicima je dolazak obvezan. Bit će prigoda za ispovijed.

Opširnije …

Susreti za srednjoškolce

Dragi srednjoškolci! Mi, novi svećenici Vaše župe željeli bismo Vas bolje upoznati, stoga za Vas planiramo organizirati grupu mladih koja bi trebala planirati, osmišljavati i provoditi aktivnosti koje Vas zanimaju, a i one aktivnosti koje će doprinijeti u upoznavanju župne zajednice poput volonterijata i Caritasa.

Opširnije …

Tribina za mlade u župi sv. Tome

U utorak 9. studenoga u 18.00 sati u župi sv. Tome ap. na Bijelom Brijegu pater Ike Mandurić imat će tribinu za mlade pod nazivom „Imaju li Kršćani i danas moć mijenjati svijet?“. Mladima svakako preporučujemo da se odazovu na ovo predavanje.

Opširnije …