Studeni 2021

Sportska sekcija za mlade

Dragi mladi, sportska sekcija župe sv. Mateja poziva sve zainteresirane da se prijave. Ove godine slavi se dvadeset godina naše Međužupne lige Hercegovine koja postoji u našim hercegovačkim biskupijama. Prijave uskoro kreću! Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku.

Opširnije …

"I Mostar za Vukovar svijetli"

U četvrtak, 18. studenog u 18.00 sati će se u našoj župnoj crkvi slaviti sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana.

Opširnije …

Župni oglasi Trideset treća nedjelja kroz godinu - 14. studenoga 2021.

- Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA KRISTA KRALJA. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja, kao i dugovanja za napravljene grobnice izmire u što kraćem roku. Također primamo prijave za one koji žele rezervirati novu grobnicu u Raštanima.
- Vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo po redovnom rasporedu kojeg imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici. Svi krizmanici trebaju doći u utorak u 20.00 sati na vjeronauk. Želimo potaknuti Vas roditelje da redovno šaljete Vašu djecu na župni vjeronauk.
- U želji organizacije i uključivanja mladih u život župe organiziramo edukaciju za volontere, tj. za krizmanike i srednjoškolce. Mladi više informacija imate u novom broju župnoga lista te na našoj internet stranici. Očekujmo Vaš dolazak u srijedu 17. studenoga u 20.00. Hvala!

Opširnije …

Večer filma za djecu prvog i drugog razreda

U večernjim satima imali smo druženje za naše prvašiće i drugašiće. Umjesto njihova redovitog vjeronauka, gledali su animirani film za djecu pod nazivom sv. Terezija Avilska.

Opširnije …

Srce Ti se moje cijelo predaje

U našoj župi, 11. studenoga 2021., s početkom u 20 sati, započelo je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za mlade. Na duhovno-meditativnoj večeri okupilo se više od tri stotine mladih i studenata kako mostarskih, tako i drugih biskupijskih župa.

Opširnije …